Mesazhi i kryepeshkopit Janullatus për Pashkë: Të mos ushqejmë urrejtjen mes nesh

SINK ANASTASI frame 242 1100x620

Ndikuar nga masat anticovid edhe këtë vit Kryepeshkopi Anastas Janullatus e shpërndau mesazhin e tij në formatin audio për besimtaret. Në një fjalim ku mbizotëronte falja dhe bashkëpunimi njerëzor në këtë situatë të vështirë që po kalon bota, kryepeshkopi Anastas të mos ushqejmë urrejtjen mes nesh.

“Edhe sot, në atmosferën e turbullt të krijuar nga pandemia, nëpër mjedise të ndryshme shfaqet shpesh një urrejtje e veçantë në shumë variante, që nga simptomat e thjeshta, si nervozizmi, antipatitë, agresiviteti e deri tek ato më seriozet, si polarizimet, dhuna dhe përçarjet”.