Burime: Në Kapshticë dhe Qafë Thanë nga sot nuk është aplikuar karantina për ata që hyjnë

kapshtice 1100x620

Edhe pse zyrtarisht nuk ka një komunikim nga Komiteti Teknik, në pikat e kalimit kufitar të Kapshticës dhe Qafë Thanës nga sot nuk është aplikuar më karantina 14 ditore për shtetasit që futen nga këto pika kalimi kufitare. Sipas komunikimit me zyrën e shtypit në DVP Korçë nga sot është hequr karantina.

Edhe Komiteti Teknik daljen e tij para 2 javësh komunikoi se kjo masë do të ishte vetëm për 14 ditë. Vendosja e karantinës uli mjaft lëvizjet e shtetasve shqiptarë nga këto pika kalimi kufitare si në zgjedhjet e 25 Prillit ashtu edhe në festën e Pashkës.

Ndërkohë që Greqia do të vijojë aplikimin e karantinës 14 ditore për shtetasit që futen territorin grek duke përjashtuar vetëm drejtuesit e kamionëve. Nga ana tjetër me Maqedoninë e Veriut nuk ka masa që aplikohen si në hyrje ashtu edhe në dalje.

  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4
  • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Çlirim Gjata, Genti Malko, Lutfi Dervishi, Ilir Kalemaj
  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4