Shtyhet sërish seanca ndaj Adriatik Llallës

Gjykata e Posaçme shtyn për më 7 maj seancën ndaj Adriatik Llallës, me qëllim njoftimin e ekspertëve kontabël për t’i pyetur në lidhje me akt-ekspertimin e kryer.

Kujtojmë se më herët, Gjykata e Posaçme ka pranuar kërkesën e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla për të shfuqizuar gjykimin e shkurtuar. Kjo do të thotë që procesi fillon nga e para dhe Llalla fiton kohë deri në shpalljen e një vendimi ndaj tij.

  • LAJMI I FUNDIT | Po mbahet mbledhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Aspiratën për ndryshim e mishëron sot vetëm PD, do vazhdojmë të luftojmë
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Masakra elektorale e vërtetë, por ka qenë edhe dështim i joni
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Baza e dëshpëruar, dështuam të realizonim ndryshimin
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Zoti Basha, jep dorëheqje nga drejtimi i Partisë përpara zgjedhjeve
  • LAJMI I FUNDIT | Kryesia e PD miratoi zgjedhjet për kryetarin e partisë në 13 qershor