Transformimi i tmerrshëm i Mark Wahlberg për rolin e tij të ri

Aktori i njohur Mark Wahlberg ka ndarë për ndjekësit e tij fotot e ndryshimit të madh që ka pësuar fiziku i tij për filmin e ri që do të realizojë.

Ylli i Hollywood raporton se po përpiqet të fitojë sa më shumë peshë që të jetë e mundur për rolin e një boksieri që kthehet në prift në filmin “Father Stu”.

“Nga 3 javë më parë, tashmë jam kështu. Dhe kjo falë gatimeve të shefit Lawrence”, shkruan aktori 49-vjeçar në rrjetet sociale përkrah dy fotove krahasuese të tij.