Bukuroshe dhe armatime të rënda, provat për paradën e Ditës së Fitores në Rusi

Rusia po përgatitet për paradën e përvitshme që mbahet në Moskë, në përkujtim të dorëzimit të Gjermanisë naziste dhe fundit të Luftës së Dytë Botërore. Parada madhështore mbahet në datën 9 maj.

Mijëra trupa ushtarake u fotografuan sot duke bërë prova për paradën e së dielës, ku do të tregohet e gjithë fuqia ushtarake ruse në Sheshin e Kuq.

Përveç ushtarëve, u panë edhe qindra mjete ushtarake dhe armatime të rënda.