Mbi 160 milionë të infektuar dhe mbi 3.32 milionë viktima në të gjithë botën që nga fillimi i pandemisë

trajtimi i koronavirusit kura me antitrupa 1100x620

Numri i infeksioneve Covid-19 të regjistruara në të gjithë botën që nga fillimi i pandemisë ka tejkaluar 160 milionë.

Sipas të dhënave nga Universiteti Amerikan Johns Hopkins, numri i viktimave që nga fillimi i pandemisë është mbi 3.32 milionë.

Shtetet e Bashkuara mbeten vendi më i prekur në botë në terma absolutë nga koronavirusi, me 32.8 milionë raste dhe 583 650 vdekje, ndjekur nga India dhe Brazili.