Wuhani goditet nga tornadot, viktima dhe dëme të mëdha

Dy tornado lanë të paktën 7 persona të vdekur dhe 218 të plagosur në qytetin e Wuhan, në Kinën qendrore.

Të dy tornadot, të krijuara rreth 90 minuta larg njëra-tjetrës, shkatërruan dhjetëra shtëpie dhe rrëzuan shumë pemë.

Sipas të dhënave paraprake, të paktën 147 shtëpi u shembën ose mbetën të dëmtuara.

Wuhan është qyteti kinez ku virusi Covid-19 u zbulua për herë të parë.