KAS rrëzon ankesat e PD-LSI për shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në Berat

Publikuar më: 19/5/2021, ora 17:48
breaking news lajmi i fundit e1612366439553 1024x576

KAS rrëzon ankesat e PD-LSI për shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në Berat

Publikuar më: 19/5/2021, ora 17:48

Komisioni i Ankimeve dhe Sanksioneve rrëzoi kërkesat ankimore të Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim për shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në qarkun Berat.

Vendimi u mor me shumicë votash, 3 me 2. Vendimi është i ndërmjetëm pasi për qarkun e Beratit është edhe një ankimin tjetër i LSI i cili ka kërkuar rinumërimin dhe rivlerësimin e votave për këtë zonë zgjedhore.