A do ta lërë mandatin? Berisha: Nëse Sekretari i Shtetit do të paraqiste prova, do të konsideroja çdo gjë

Publikuar më: 20/5/2021, ora 18:19

A do ta lërë mandatin? Berisha: Nëse Sekretari i Shtetit do të paraqiste prova, do të konsideroja çdo gjë

Publikuar më: 20/5/2021, ora 18:19

Ish-kryeministri Sali Berisha, në një konferencë për shtyp një ditë pasi u shpall “non grata” nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, u pyet nëse është i gatshëm që të lërë mandatin e deputetit.

“Nëse Sekretari i Shtetit do të paraqiste prova, do të konsideroja çdo gjë. Por, jo prova të montuara në Tiranë, në zyrat e Edi Ramës. Le të nxjerrin provat nëse kanë. Unë kam hapur gjyq dhe le t’i paraqesin provat para gjykatësit”, deklaroi Berisha.

Sipas tij, “për shkak të kundërshtimit që i bëra projektit të ndarjes së Kosovës apo ndryshimit të kufijve, ka pasur përpjekje që qëndrimi im të kualifikohej si konspiracion ndaj politikës së jashtme të SHBA-së”.