PS mbështet kërkesën e LSI për të hapur kutitë në qarkun e Beratit

Publikuar më: 20/5/2021, ora 10:43
kuti votimi 1024x576

PS mbështet kërkesën e LSI për të hapur kutitë në qarkun e Beratit

Publikuar më: 20/5/2021, ora 10:43

PS mbështet kërkesën e LSI për të hapur kutitë në qarkun e Beratit. Përfaqësuesi ligjor i PS në KQZ, Eridian Salianji theksoi se në kuadër të transparencës mbështet hapjen e kutive duke shprehur bindjen se rezultati në këtë qark nuk do të ndryshojë. LSI humbi mandatin e saj me 77 vota.

LSI në kërkesën fillestare kishte kërkuar hapjen e 114 kutive të votimit, por tashmë kërkon rinumërimin dhe rivlerësimin e 277 kutive në të gjithë qarkun e Beratit.

PS mbështeti kërkesën e parë për 114 kuti duke nënvizuar se nëse do të ketë ndryshim rezultati nga rinumërimi i këtyre kutive, do të rinumërohen të gjitha.

KAS u tërhoq për vendim se sa kuti të qarkut të Beratit do të rinumërojë.