Nga orangutangët në karrocë, te luani “Simba”, natyra në foto

Më shumë se 3 mijë foto nga 13 shtete të ndryshme morën pjesë këtë vit në konkursin e fotografisë më të bukur të natyrës (GDT). Fotografët Karsten Mosebach dhe Bernhard Volmer nga Gjermania u shpallën fitues të këtij konkursi, fotot më të vlerësuara të të cilit i gjeni në fotogalerinë e mësipërme.