Heshtja e Ramës për vendimin e DASH për Berishën, Çela: I ngjan atij nxënësit që ka kopjuar në provim

Publikuar më: 24/5/2021, ora 22:28
cela 1024x576

Heshtja e Ramës për vendimin e DASH për Berishën, Çela: I ngjan atij nxënësit që ka kopjuar në provim

Publikuar më: 24/5/2021, ora 22:28

“Heshtja e Ramës ndaj vendimit të DASH tregon një sens vetëpërmbajtje. Kjo është humbja më e madhe e opozitës dhe fitorja më e madhe e Ramës. Po të shikosh ata poshtë tij bëjnë deklarata etjerë. Imagjino sikur të kishte ndodhur në krahun tjetër, do të ishte bërë nami. Tregon që ka kuptuar nga politika, sot një yll në ngritje dhe nesër mund të jësh ti. Fakti që ndodhi e pabesueshmja deri dje do të thotë që gjithçka mund të ndodhë.”

Kështu e komentoi në Absolut 4 Afrim Krasniqi, heshtjen e Ramës për vendimin e DASH-it për ish-kryeministrin Sali Berisha.

“Ai po lëviz, i dimë historitë banale të inaugurime tetë herë të së njëjtës ndërtesë. Ka qenë një kopësht i Vlorës. Por fakti që ai shkon në zonat e tërmetit dhe fakti që ai vazhdon që del nga zyra dhe merret me punë, minimalisht tregon se nuk po bën pushime verore se ka fituar. Por po punon më vonë sepse le gjurmë. Njerëzit thonë që na vjedh pak por ai po punon. E ka idenë që do ngrihet në mëngjes dhe do merret me një punë. Por është e habitshme disa që nuk bëjnë as punën dhe nuk duken askund e s’dimë çbëjnë. Kjo do të ishte një lloj diference që ka metoda e tij e punës me rivalët e tij politikë.”, shtoi Krasniqi.

Ndërkaq pedagogu Erlis Çela shprehet se heshtja e Ramës nuk është vetëpërmbajtje por thjesht po kënaqet me situatën sepse kundërshtari është në pozitë të vështirë.

“Kjo heshtja i ngjan atij nxënësit që ka kopjuar në provim, dhe ndërkohë që zysha merret me atë që ka dalë dobët, ai ul kokën dhe thotë ishalla smë vjen radha mua. Nuk është vetëpërmbajtje. Ai thjesht po kënaqet me situatën sepse kundërshtari është në pozitë të vështirë.”, deklaroi pedagogu Erlis Çela.