1 i vdekur dhe 11 raste me koronavirus në 24 orë në Kosovë

KOSOVA VAKSINAT frame 1484 1100x620

Vijon të shënojë një përmirësim situata me pandeminë e koronavirusit edhe në Kosovë.

Në 24 orët e fundit, nga Ministria e Shëndetësisë bëhet me dije se 1 person ka humbur jetën ndërsa 11 të tjerë rezultuan të infektuar.

Numri total i infektimeve nga koronavirusi ka shkuar 107.269, ndërkohë që ai i viktimave është 2.241 në të gjithë vendin që nga fillimi i pandemisë.