Detaje të reja nga aksioni antikanabis me 16 të arrestuar

arrestim kruje 1100x620

Publikohen detaje të reja nga aksioni antikanabis i Policisë së Shtetit në Krujë.

Në këtë aksion u arrestuan 16 persona, të cilët janë: Asllan Deliu, Marsel Loci, Eldi Kaceli, Indrit Kullaj, Dashamire Deliu, Musait Vathi, Xhavit Kullaj, Dashamir Kullaj, Ferit Kullaj, Erlind Almeta, Fetije Kullaj, Refik Deliu , Erjon Deliu , Flamur Halili, Ervin Perlica dhe Sokol Kullaj.

Operacioni u zhvillua në zonën e Niklës, Halilit dhe Arramerrasit. Përveç të arrestuarve, policia ka shpallur në kërkim edhe 24 të tjerë.