Sulmohet çifti homoseksual nga një bandë fëmijësh

gay 1100x620

Një çift homoseksualësh u sulmua mbrëmë në Palermo, në rrugën e Universitetit në Itali. Një grup fëmijësh i rrethuan ata në rrugën afër Maqueda, në qendrën historike të qytetit.

Të dy, nga Torino, ata ishin me pushime dhe po kërkonin një hotel. Fëmijët së pari i fyen sepse ishin kapur për dore dhe pastaj i rrethuan dhe i sulmuan. Një nga dy viktimat u plagos dhe u shpëtua nga stafi shëndetësor dhe u dërgua në dhomën e urgjencës.

Policia po heton ngjarjen, ndërsa ka marrë imazhet e sistemeve të mbikëqyrjes së kamerave në zonë për të gjetur autorët e gjestit.