“Memorial” nis punën, kryhen dy operacionet e para në spitalin e ri të Fierit

MB SPITALI I FIERIT frame 1022 1 1100x620

Kryhen ndërhyrjet e para kirurgjikale në spitalin “Memorial” në Fier. Fillimi i funksionimit të këtij spitali është ndjekur nga kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu.

Gjatë inspektimit të shërbimeve të ndryshme, kreu i qeverisë vlerësoi stafin e mjekëve shqiptarë dhe veçanërisht atyre turq, të cilët kanë pranuar të punojnë në Shqipëri.

Spitali “Memorial” i Fierit, investim i qeverisë turke, do të ofrojë shërbim për qytetarët e tre rajoneve të jugut. Në këtë spital  pritet të ketë rreth 12 mijë shtrime në vit dhe mbi 2 mijë ndërhyrje kirurgjikale.