Incidente në Bolonja, të gjithë “të çmendur” për vaksinën e “Johnson&Johnson”

Tensione të forta në Panairin e Bolonjës ku gjatë ditës së mërkurë do të nisë përdorimi i vaksinës së “Johnson&Johnson”.

Dhjetëra persona qëndruan në radhë gjatë natës për të marrë një nga 1200 vaksinat e disponueshme të “Johnson&Johnson” që ishin përcaktuar për këtë qendër.

Gjatë qëndrimit pati dhe përplasje dhe fyerje mes personave në radhë që solli dhe ndërhyrjen e policisë.