Aksidenti dramatik, dy motorë uji përplasen ballë për ballë

Dy djem që po bënin gara me motorë uji në Ontario të Kanadasë, kanë shpëtuar për mrekulli pasi u përplasën ballë për ballë me njëri-tjetrin, me mjetet që u bënë copash dhe fluturuan në ajër.

Sipas personi që po xhironte videon, pavarësisht pamjeve dramatike, askush nuk pati dëmtime të rënda.