Fabian Ruiz: Ndihet mungesa e Sergio Ramos

fabian 1100x620

Mesfushori i Spanjës, Fabian Ruiz, deklaroi në konferencë për shtyp se në grumbullim ndihet mugesa e Sergio Ramos.

“Padyshim që mungesa e tij vërehet sepse ai ka qënë gjithmonë një nga pikat kyçe të kombëtares spanjolle. Këto janë vendime të vështira. Ramos do të punojë për t’u kthyer, por ne kemi një ekip të shkëlqyer, me lojtarë që kanë fituar shumë si Busquets, Alba, Thiago dhe shumë lojtarë me përvojë,” komentoi Fabian Ruiz.