Në gojën e krokodilit, natyra dhe bota e egër në foto

Një orangutang, i cili sheh drejt objektivit të aparatit, është fotoja fituese e konkursit Nature TTL Photographer of the Year. Kjo foto u realizua nga kanadezi Thomas Vijayan. Në këtë konkurs morën pjesë më shumë se 8 mijë fotografi. Në fotogaleri mund të gjeni disa nga fotot më të vlerësua të këtij konkursi.