Princesha e Monakos me model flokësh prej të forti

Princesha e Monakos u shfaq me një model flokësh që i habiti të gjithë, gjatë një udhëtimi të saj në Afrikën e Jugut.

Bashkëshortja 43-vjeçare e Princit Albert u pa me flokët e rruar anash dhe mbrapa, ndërsa në pjesën e sipërme pak më të gjata.

Charlene, e cila është rritur në Afrikën e Jugut dhe e ka përfaqësuar këtë shtet në Olimpiadën e vitit 2000, udhëtoi në Thanda Safari për të kontribuar me anë të fondacionit të saj për shpëtimin e rinocerontëve nga gjahtarët.