Masat shtrënguese e kthejnë Ibizën në “qytet-fantazmë”

Foto 1/5

Plazhet e famshme të Ibizës janë shumë të qeta këtë muaj dhe për këtë, fajin e kanë masat shtrënguese kundër koronavirusit.

Zakonisht, qershori i gjen këto plazhe të mbushura me turistë, por variantet e reja të Covid-19 nuk e kanë lejuar “pushtimin” e tyre edhe këtë verë.