Video e tmerrshme nga India, qentë hanë trupat e viktimave nga Covid

India është duke u përballur me krizën më të tmerrshme nga pandemia e koronavirusit dhe këtë e tregojnë mjaft mirë dhe videot që vijnë përmes mediave të huaja nga ky vend.

Në videon e mësipërme tregohen momentet kur një qen është duke ngrënë trupin e një viktime nga koronavirusi në brigjet e një lumi.

Duke qenë se krematoriumet nuk mund ta përballojnë fluksin e viktimave, shumë familjarë po i varrosin të afërmit e tyre të vdekur nga Covid buzë lumenjve.