Punonjësja e postës së Amazon rreh një grua se u ankua për vonesën e pakos

Screenshot 22 1 1100x620

Kamerat e sigurisë së një shtëpie kanë kapur momentin e rëndë kur punonjësja e Amazon për shpërndarjen e pakove rrahu një grua, pasi ajo iu ankua për vonesën e porosisë së saj.

21-vjeçarja Itzel Ramirez u arrestua menjëherë pas dhunës së ushtruar ndaj 67-vjeçares, e cila u filmua e gjitha nga kamerat.

Në video shihet gruaja që diçka i thotë punonjëses së Amazon, e cila lëshon pakon në tokë dhe godet disa herë me grushte të moshuarën.