Rikthehet aventura, inaugurohet kampusi “Avengers”

avengers 1100x620

Aventura në Disney rikthehet me rihapjen e kampusit të “Avengers”.

Vizitorët mund të shohin “njeriun merimangë” të fluturojë në ajër dhe mund ta ndihmojnë në atraksionin në 3D, që ka tërhequr fëmijë e të rritur. Të gjithë mund të luajnë e të argëtohen, me luftëtarët e famshëm e heronjtë e kohëve modern.

Mund të luftojnë sIç bënë “hakmarrësit” për të mbrojtur Nju Jorkun apo të mësojnë artet mistike nga doktori I cuditshëm. “Kampusi Anheim” duhej të inaugurohej një vit më parë por pandemia shtyu planet.