Grinta dhe goli spektakolar nuk mjaftojnë ndaj Çekisë – NOTAT

Ndeshje e dobët e kuqezinjve ndaj Republikës Çeke, duke treguar varësinë e futbollistëve më të vjetër. Kishte pak harmoni në grup, ndërsa disa futbollistë shfaqën vështirësi në përshtatjen me skemën e preferuar të trajnerit. Perla e Cikalleshit shënjon një gur kilometrik të rëndësishëm për sulmuesin.

Bare mbetet motori i skuadrës, ndërsa Gjimshiti, veshur me spaletat e kapitenit, tregoi pjekuri dhe profesionalizëm.