Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën për pavlefshmëri në Tiranë

kolegj zgjedhor 1100x620

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike dhe kandidatit të Vetëvendosjes, Boiken Abazi, për pavlefshmëri zgjedhore në Qarkun Tiranë, si të pabazuar në prova.

Më parë, Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar paditë e opozitës në Gjirokastër, Vlorë dhe Berat.