Si u gjurmua Kudret Saliaj nga vjehrri dhe gruaja e tij?

Mexhit Picari dhe Dhurata Saliaj janë kapur nga kamerat e sigurisë disa momente para vrasjes së Kudret Saliajt.

Nga fotot e mësipërme, ata shihen duke vëzhguar për viktimën, rreth ambienteve të gjykatës.

Më pas, duket Mexhit Picari, autori i vrasjes, që largohet me qetësi nga skena e krimit.