Bie nga qielli me parashutë, ndëshkohet… me karton të verdhë

Rumani 1100x620

Një ngjarje komike ka ndodhur në një ndeshje të ligës së katërt në Poloni. Një person ka rënë nga qielli me parashutë në mes të fushës duke bërë të ndërpritet ndeshja.

Arbitri është kthyer nga ai dhe në mënyrë shakaje e ka ndëshkuar me karton të verdhë.