11 yjet për t’u parë në Evropian

Në Evropian do të marrin pjesë disa nga futbollistët më të mirë të botës. Momenti i mirë që po kalon futbolli evropian (ka fituar çdo Botëror që nga viti 2006) bën që faza finale e “Euro 2020” të jetë pothuajse si një Botëror.

Gati çdo përfaqësuese ka një yll në ekip dhe në galerinë e mësipërme do t’ju njohim me ata që shkëlqejnë më shumë.