Talentet e EURO 2020 që “përfituan” nga koronavirusi

Ata ishin të gjithë jashtë planeve të trajnerëve të skuadrave të tyre kombëtare për Euro 2020. Por pas vendimit për ta shtyrë me një vit kompeticionin, për shkak të pandemisë së koronavirusit, siguruan një vend në skuadrat e tyre.

Shfletoni galerinë dhe njihuni me talentet e rinj që “përfituan” nga koronavirusi.