De Biasi në “Euro Toptani”: Sikur t’i kisha unë lojtarët që ka sot Shqipëria

1594445104 8808908 1594445041 832962ClYLst4VEAACLbl 600x338

Ish-trajneri i kombëtares, Gianni de Biasi, tha se Shqipëria është në rrugën e duhur për të qenë përsëri protagoniste në një turne të rëndësishëm, si Europiani apo Botërori në Katar.

“Besoj që Shqipëria ka një skuadër të rëndësishme, me lojtarë që luajnë shumë në Serie A, shumë të tjerë nëpër Europë, në Spanjë… Janë lojtarë që kanë shumë përvojë, çka i duhet edhe Rejës për të nxjerrë më të mirën nga këta djem. Po t’i kisha unë këta lojtarë me përvojë, një skuadër me lojtarë që mund të përballen në kampione të rëndësishëm. Lojtarët e mi (Azerbajxhanit) luajnë të gjithë në kampionatin vendas dhe nuk është mes më të rëndësishmëve në botë”, tha ai në një intervistë për Euro Toptani në A2.