Biden dhe ekipi amerikan monitorojnë nga afër konferencën për media të Putin

Publikuar më: 16/6/2021, ora 18:04
51cd6d5e 4105 4ebb a4b4 11197c2273c6 1 841x579

Biden dhe ekipi amerikan monitorojnë nga afër konferencën për media të Putin

Publikuar më: 16/6/2021, ora 18:04

Ndërsa presidenti Joe Biden dhe ekipi i tij grumbullohen përpara konferencës së tij për shtyp, ata po monitorojnë nga afër konferencën për shtyp të presidentit rus Vladimir Putin.

Sipas një zyrtari amerikan të cituar nga CNN, Biden po sheh sesi presidenti rus e kornizon takimin dhe a ka ndonjë gjë specifike për të cilën presidenti amerikan duhet të shtyhet në mënyrë proaktive kur të jetë radha e tij, thotë një zyrtar amerikan.

Mundësia për ta bërë këtë ishte një nga arsyet që pala amerikane dëshironte të shkonte e dyta me konferencën e tyre për shtyp.