Brenda vilës ku u zhvillua takimi Putin-Biden

Publikuar më: 16/6/2021, ora 13:10

Brenda vilës ku u zhvillua takimi Putin-Biden

Publikuar më: 16/6/2021, ora 13:10

Takimi në Gjenevë mes presidentit amerikan, Joe Biden dhe atij rus, Vladimir Putin, u mbajt në bibliotekën e një vile zvicerane të shekullit të 18, e mbushur me histori.

Bëhet fjalë për Villa la Grange, dhe mediat kanë publikuar foto nga ambienti ku ata do të takohen.