Kur takohen dy njerëzit që “komandojnë” botën

Publikuar më: 16/6/2021, ora 20:30

Kur takohen dy njerëzit që “komandojnë” botën

Publikuar më: 16/6/2021, ora 20:30

Takimi mes Joe Biden dhe Vladimir Putin ishte i pari mes dy udhëheqësve që kur amerikani ka marrë detyrën e presidentit të 46-të të vendit të tij, CNN risjell përmes fotove historike, takimet e mëparshme të zhvilluara mes presidentëve amerikanë dhe udhëheqësve sovjetikë, e më pas rusë, të cilësuar për të paktën 70 vite si dy njerëzit më të fuqishëm të botës.