Momenti prekës, qeni hero shpëton “Bambin” nga mbytja

Përditësuar më: 18/6/2021, ora 12:10

Momenti prekës, qeni hero shpëton “Bambin” nga mbytja

Përditësuar më: 18/6/2021, ora 12:10

“Harley”, qeni-vjeçar është heroi më i fundit në Facebook, pasi shpëtoi një drenush që rrezikonte të mbytej në liqen.

Pronarët e qenit postuan foto dhe video të ”Harley” në mes të liqenit ndërsa ndihmonte drenushën që të dilte në breg.

“Nuk ia kam idenë sesi i vogli kishte hyrë në ujë, por Harley nuk u mendua dy herë dhe u hodh në veprim për ta shpëtuar atë”, tregojnë ata.

Videoja u bë menjëherë virale dhe u shpërnda plot 250 mijë herë në rreth 1 javë.