Durrësi në prag të një epidemie mjedisore, grumbuj mbetjesh në qendër dhe periferi

Qyteti i Durrësit është në prag të një epidemie mjedisore.

Grumbujt e mbetjeve janë rikthyer në qendër dhe periferi. Shkak për këtë është bërë mos shlyerja e pagesave nga qeveria qendrore, pasi ajo lokale duket se është dorëzuar përballë këtij shërbimi.