Ndreu nuk lejon mbylljen e lokaleve pas orës policore, kallëzohet nga efektivët

Përditësuar më: 29/6/2021, ora 12:58
KR Pjerin Ndreu frame 53 1024x576

Ndreu nuk lejon mbylljen e lokaleve pas orës policore, kallëzohet nga efektivët

Përditësuar më: 29/6/2021, ora 12:58

Kryetari i Bashkisë Lezhë, Pjerin Ndreu, ka penguar policinë lokale që të zbatojë ligjin për mbylljen e lokaleve në Shëngjin pas orës policore.

Një rast i paprecedent i ndodhur së fundmi, ka çuar në kallëzim penal pranë Prokurorisë së Lezhës.

Pranë lokalit ku ka ndodhur ngjarja, pronari i lokalit, kamerierët dhe kryetari i Bashkisë i kanë bërë presion policisë duke çuar në tërheqjen e këtyre të fundit.