Pushimet jashtë vendit, ku dhe si mund të udhëtojnë shqiptarët?

Përditësuar më: 28/8/2021, ora 10:34

Pushimet jashtë vendit, ku dhe si mund të udhëtojnë shqiptarët?

Përditësuar më: 28/8/2021, ora 10:34

Pas gati një viti e gjysmë izolim për shkak të pandemisë koronavirus, më në fund shqiptarët mund të “arratisen” për disa ditë relaksi, në shumë shtete të Europës dhe jo vetëm.

Nga destinacionet tropikale si Maldive apo Zanzibar, te luksi i Dubait apo tek ishujt magjepsës të Mesdheut, këto janë disa nga vendet ku shqiptarët mund të pushojnë këtë verë.

Megjithatë, kufizimet mund të ndryshojnë nga momenti në moment, për shkak të situatës epidemiologjike të secilit vend, ndaj sugjerohet që përpara prenotimeve të kontrollohen paraprakisht kushtet e udhëtimeve ndërkombëtare në secilin shtet.