Përfundon seanca për vlerësimin e masës së sigurisë për të arrestuarit nga operacioni “Shpirti”

gjykata posacme 1100x620

Përfundon seanca për vlerësimin e masës së sigurisë për të arrestuarit nga operacioni “Shpirti”. Gjykata është tërhequr për vendim.

Gjatë seancës të arrestuarit kanë shfaqur pretendime për mungesë provash. Sipas avokatëve, deklarimet e të penduarve nuk mbështeten nga prova të tjera.

Ndërsa prokurori Maksim Sota, ka pretenduar se SPAK nuk është thelluar në hetim.

“Janë përmendur prokurorë me emra dhe nuk janë në dosje. Janë përmendur prokurorë të SPAK, që kanë pushuar ccështje, kanë marrë dhe lekë”, mësohet të jetë shprehur Sota.