Për të mos u humbur, Gjermania shpall listën për Olimpiadën në stilin e “Oli dhe Benxhi”

Përfaqësuesja gjermane e futbollit ka zyrtarizuar listën e të grumbulluarve për Olimpiadën e Tokios.

Duke qenë se eventi do të zhvillohet në Japoni, prezantimi i listës u bë me anë të një videoje të animuar, në stilin e serialit të famshëm “Oli dhe Benxhi”.