Sherri më qesharak që është parë ndonjëherë në një event sportiv

James “Bo” LeMastus dhe Bill Hynes, dy pilotë të garave “Super Trucks”, zbritën nga mjetet e tyre për t’u bërë gazi i botës me një konflikt tejet qesharak.