Skema e mbështetjes për fermerët, Rama publikon shifrat e përfituesve

RAMA 1 1100x620

Kryeministri Edi Rama ka publikuar këtë të hënë një informacion të rëndësishëm për të gjithë fermerët. Përmes një video të postuar në Facebook ai ka postuar disa nga përfitimet që kanë fermerët.

Në videon e publikuara nga Rama janë dhënë detaje për përfitimet që kanë marrë fermerët falë skemës së mbështetjes me naftë pa akcizë, pa taksë karboni dhe pa taksë qarkullimi.