Vijojnë zjarret në Vithkuq, prej 24 orësh digjen pisha dhe shkurre

Zjarret vazhdojnë të jenë të pranishme në Vithkuq të Korçës. Për më tepër se 24 orë, flakët kanë vijuar të djegin pisha dhe shkurre.

Për shkak të situatës, janë shtuar forcat për fikjen e zjarrit. 

Përveç banorëve të Vithkuqit, kanë ardhur në ndihmë punëtorët e shërbimeve të njësive administrative Vithkuq, Mollaj dhe Drenovë, e po ashtu detashmenti i mbrojtjes civile të Korçës.