Kopertinat më të bukura të Raffaella Carra

60 milionë disqe të shitura dhe këngë që kanë bërë historinë e muzikës italiane, si “Tuca Tuca”, “Ma che musica maestro” apo “Rumore”.

Albumet e saj u shoqëruan edhe me kopertina fantastike, me disa prej të cilave ju prezantojmë më sipër.