Festa e “çmendur” e anglezëve pasi i shënuan Danimarkës

Publikuar më: 7/7/2021, ora 22:35

Festa e “çmendur” e anglezëve pasi i shënuan Danimarkës

Publikuar më: 7/7/2021, ora 22:35

Me mijëra anglezë janë në pritje të finales së Wembley-t dhe goli i barazimit ndaj Danimarkës i ka ekzaltuar pa masë në të gjitha sheshet e Anglisë ku ata janë mbledhur për të ndjekur gjysmëfinalen.