Përqafime dhe lamtumira, dita e fundit e Parlamentit në foto

U zhvillua këtë të mërkurë seanca e fundit parlamentare për këtë sesion legjislativ. Për shumë deputetë të opozitës, por edhe për një pjesë të atyre të mazhorancës sot ishte seanca e fundit në Kuvend.