Fantastike mënyra se si përfundon festa e këtij tifozi anglez

Është një nga videot më të shpërndara në rrjetet sociale, në 24 orët e fundit, dhe reflekton euforinë e tifozëve anglezë për kualifikimin në finalen e “Euro 2020”.