Pas ribashkimit me Ben Affleck, Jennifer Lopez: Periudha më e mirë e jetës sime

Publikuar më: 9/7/2021, ora 19:54

Pas ribashkimit me Ben Affleck, Jennifer Lopez: Periudha më e mirë e jetës sime

Publikuar më: 9/7/2021, ora 19:54

Jennifer Lopez rrëfeu se në këto momente është shumë e lumtur dhe po e shijon plotësisht jetën e saj.

Pa përmendur lidhjen me Ben Affleck në mënyrë specifike, Lopez tregoi se që e adhuron gjithë dashurinë që po merr tani.

“Jam jashtëzakonisht e lumtur. Nuk kam qenë kurrë më mirë. Dua thjesht që të gjithë të dinë që është koha më e mirë për mua. Është periudha më e mirë e jetës sime.”, tha ajo për Zane Loëe në Apple Music.

Affleck dhe Lopez, të cilët ishin të fejuar në vitet 2000, filluan të takoheshin përsëri në prill të këtij viti pas ndarjes së J.Lo nga Alex Rodriguez.