Qershori, muaji me fluksin më të madh të kalimit të pushuesve kosovarë drejt Shqipërisë

Muaji qershor ka qenë muaji me fluksin më të madh të kalimit të pushuesve kosovarë drejt Shqipërisë.

Megjithëse është punuar me kapacitet të plotë dhe procedurë të përshpejtuar, përsëri radhët e gjata të pritjes nuk janë shmangur dot.

Arbër Telaku, Komandant I Pikës Kufitare të Vërmicës, thotë se vetëm gjatë muajit qershor mbi 700 mijë persona, mbi 200 mijë mjete të vogla udhëtarësh, 5 mijë e 620 autobuzë, dhe 23 mijë e 400 mjete të mallrave kanë hyrë e kanë dalur në pikën e përbashkët kufitare.